Blank and Secure

Blank and Secure

Blank and Secure

Blank and Secure je besplatan program za trajno i sigurno brisanje fajlova i foldera sa računara.

Veoma je jednostavan za upotrebu. Da bi ste neki dokument trajno obrisali, sve što je potrebno da uradite je da taj isti dokument drag & drop metodom prevučete u glavni panel ovog programa, zatim da izaberete dugme delete.

Nakon toga, fajl će u skladu sa izborom biti prepisan 1-32 puta sa NULL vrednostima čime se trajno onemogućava čitanje obrisanih podatka sa hard diska, a daljim pritiskom „Fill the free space with null“ biće uklonjeni i standardni zapisi o prethodnom postajanju određenog fajla sa računara.

Što se dodatnih opcija tiče, Blank and Secure vam nudi izbor između odloženog brisanje, brisanje kompletnog hard diska, izbor između različitih procesa koji mogu da se pokrenu nakon prethodno izvršene akcije (gašenje računara, programa i slično).

Blank and Secure je mali, ali koristan program koji brzo i jednostavno obavlja trajno i sigurno brisanje poverljivih podataka sa računara.  Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *