Duck DNS

Duck DNS

Duck DNS

Duck DNS je besplatan program, otvorenog koda, koji vam omogućava da svoj mrežni uređaj sa dinamičkom IP adresom učinite stalno dostupnim pomoću DNS servera.

Naime, ovaj Dinamički DNS vam omogućava da preko interneta (ssh-a, Remote desktopa, VPN-a) pristupate svom računaru ili servisu, bez potrebe za plaćanjem statične IP adrese.

Duck DNS funkcioniše tako što određeni Internet domen, koji možete da imenujete u okviru Duck DNS zvaničnog stranice, vežete za vaš računar. Tako da, vaš računar dobije određen DNS naziv preko kojeg možete da mu pristupate.

Detaljan postupak preuzimanja, instalacije, korišćenje ovog servera odvojeno za Windows, Mac OS i Linux operativne sisteme možete pogledati ovde.

Duck DNS predstavlja odlično rešenje za sve korisnika koji nisu u prilici da sebi priušte izdatke za statičku javnu IP adresu. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Mac OS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *