PhotoDonut

PhotoDonut

PhotoDonut

PhotoDonut je besplatan program za obradu fotografija. Podržan na Mac OS i Windows operativnim sistemima.

Kao i u većini programa ove namene, postupak obrade fotografije je isti. Da bi ste neku fotografiju uredili, sve što je potrebno da uradite jeste da tu istu fotografiju otvorite u okviru programa, na nju primenite neki od filtera koji su raspoređeni u više foldera, zatim se poigrate sa osvetljenjem i bojama.

Ono što ovaj program odvaja od drugih jeste raznovrsnost tih filtera, njihov jednostavan pregled i primena. Naime, kada krenete u prelistavanju svih mogućih opcija kroz mnogobrojne foldere i podfoldere koji su smešteni uz levu ivicu ekranu, svi raspoloživi dizajni će automatski biti generisani na vašoj fotografiji i biti prikazani u vidu thumbnailova u glavnom panelu programa.

Osim filtera i alata za njihova prilagođavanje (podešavanje osvetljenja, kontrasta i zasićenosti), PhotoDonut nudi i razne specijalne efekte koji otvaraju još širi dijapazon mogućnosti.

Postoji i komercijalna verzija ovog programa koja uklanjanje pojedina ograničenja vezana za rad sa stilovima, za njihovo proširenje, batch procesiranje i slično.

Bilo kako bilo, PhotoDonut i u svojoj free verzija nudi i više nego što je potrebno za jednostavno, brzo i efikasno uređivanje fotografija. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – 64-bitne verzije, Mac OS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *