PhotoDonut

PhotoDonut

PhotoDonut

PhotoDonut je besplatan program za obradu fotografija. Podržan na Mac OS i Windows operativnim sistemima.

Kao i u većini programa ove namene, postupak obrade fotografije je isti. Da bi ste neku fotografiju uredili, sve što je potrebno da uradite jeste da tu istu fotografiju otvorite u okviru programa, na nju primenite neki od filtera koji su raspoređeni u više foldera, zatim se poigrate sa osvetljenjem i bojama.

Ono što ovaj program odvaja od drugih jeste raznovrsnost tih filtera, njihov jednostavan pregled i primena. Naime, kada krenete u prelistavanju svih mogućih opcija kroz mnogobrojne foldere i podfoldere koji su smešteni uz levu ivicu ekranu, svi raspoloživi dizajni će automatski biti generisani na vašoj fotografiji i biti prikazani u vidu thumbnailova u glavnom panelu programa.

Osim filtera i alata za njihova prilagođavanje (podešavanje osvetljenja, kontrasta i zasićenosti), PhotoDonut nudi i razne specijalne efekte koji otvaraju još širi dijapazon mogućnosti.

Postoji i komercijalna verzija ovog programa koja uklanjanje pojedina ograničenja vezana za rad sa stilovima, za njihovo proširenje, batch procesiranje i slično.

Bilo kako bilo, PhotoDonut i u svojoj free verzija nudi i više nego što je potrebno za jednostavno, brzo i efikasno uređivanje fotografija. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – 64-bitne verzije, Mac OS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *