Opera Neon

Opera Neon

Opera Neon

Softverska kompanija poznata po vodećem web browseru Opera iznela je novi konceptualni program za pregled interneta pod nazivom Neon, koji sa sobom donosi potpuno drugačije upravljačko okruženje i funkcionalnost internet pregledača (browsera) u odnosu na prethodno viđeno.

Sa okruglim ikonicama tj. prečicama ka omiljenim i često posećenim sajtovima smeštenim u središnjem panelu programa, iznad kojih se nalazi i search linija, sa sidebar tasterima za otvaranje novih stranica, za pokretanja ugrađenog video plejera, Crop to Snap funkcije za snimanje sadržaja ekrana, download managera, Opera na svom putu da napravi nešto potpuno novo na polju internet pregledača (browsera), po našem mišljenu, veoma dobro napreduje.

Opcije koje još nudi ovaj browser su zaista mnogobrojne, ali one koje su još itekako vredne pomena su za aktiviranje Split-Screen moda za jednostavno pregledanje dve web stranice istovremeno, kao i za aktiviranje Opera Task Managera preko kojeg možete da upravljate pojedinim segmentima ovog programa.

Za kraj još samo da napomenemo da iako je u pitanju takozvani konceptualni model, Opera Neon je potpuno funkcionalan internet pregledač (browser) koji se sada može koristiti u svakodnevno radu. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Na Windows XP SP3 ne moze da se instalira. Javlja se greska KERNEL32.dll entry point not found!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *