BORGChat

 BORGChat

BORGChat je besplatan program za komunikaciju(chat) u lokalnoj(LAN) mreži. Recimo da imate u firmi ili kući nekoliko računara koji su međusobno umreženi, ali nemaju pristup Internetu.

Idealan način za međusobnu komunikaciju korsnika tih računara je BORGChat.

Ovo su glavne odlike i mogućnosti programa: glavni chat prozor, privatni razgovori, otvoreni i privatni kanali za chat(kao na IRC-u), privatne poruke, informacije o korisnicima, Avatari, razmena fajlova(slanje i primanje) uz mogućnost pauze i kontrole protoka, slanje slike sa klipborda, više od 200 animiranih smajlija koji ulepšavaju chat i mogućnost dodavanja sopstvenih.

Korisnički interfejs je jednostavan i na njemu će sa lakokoćom snaći svako ko ume da koristi računar i ko je do sada koristio bilo kakav program za chat. Celo okruženje dosta podseća na IRC chat.

Na kraju, možemo slobodno reći da je BORGChat najkompletnije besplatno rešenje za chat u LAN mreži, probajte ga, nas je oduševio svojom jednostavnošću i funkcionalnošću.

Sistemska zahtevnost:

Windows 98/Me/2000/XP/Vista/Windows 7/Windows 10

Napomena: kada preuzmete program, on dolazi spakovan u ZIP fajl, da bi ste ga instalirali, prvo morate da ga raspakujete. Pročitajte naše uputstvo za raspakivanje ZIP fajlova.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *