BORGChat

BORGChat

BORGChat je besplatan program za komunikaciju(chat) u lokalnoj(LAN) mreži. Recimo da imate u firmi ili kući nekoliko računara koji su međusobno umreženi, ali nemaju pristup Internetu.

Idealan način za međusobnu komunikaciju korsnika tih računara je BORGChat.

Ovo su glavne odlike i mogućnosti programa: glavni chat prozor, privatni razgovori, otvoreni i privatni kanali za chat(kao na IRC-u), privatne poruke, informacije o korisnicima, Avatari, razmena fajlova(slanje i primanje) uz mogućnost pauze i kontrole protoka, slanje slike sa klipborda, više od 200 animiranih smajlija koji ulepšavaju chat i mogućnost dodavanja sopstvenih.

Korisnički interfejs je jednostavan i na njemu će sa lakokoćom snaći svako ko ume da koristi računar i ko je do sada koristio bilo kakav program za chat. Celo okruženje dosta podseća na IRC chat.

Na kraju, možemo slobodno reći da je BORGChat najkompletnije besplatno rešenje za chat u LAN mreži, probajte ga, nas je oduševio svojom jednostavnošću i funkcionalnošću.

Sistemska zahtevnost:

Windows 98/Me/2000/XP/Vista/Windows 7/Windows 10

Napomena: kada preuzmete program, on dolazi spakovan u ZIP fajl, da bi ste ga instalirali, prvo morate da ga raspakujete. Pročitajte naše uputstvo za raspakivanje ZIP fajlova.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *