Bulk Rename Utility

Bulk Rename Utility

Bulk Rename Utility

Bulk Rename Utility je besplatan program za grupno preimenovanje fajlova.

Predstavlja veoma moćan alat koji može da vam bude od koristi u raznim situacijama, kao na primer, prilikom skidanja slika sa fotoaparata ili mobilnog telefona, jer tada Bulk Rename Utility vam omogućava da iste obeležite po nekom datumu ili nazivu događaja radi kasnijeg lakšeg snalaženja.

Neke od prednosti ovog programa su: Brzo preimenovanje više fajlova; Preimenovanje fajlove na različite načine; Mogućnosti detaljnog pregleda fajla pre preimenovanja; Preimenovanje fotografija koristeći EXIF meta podatke; Preimenovanje MP3 fajlova pomoću ID3 tagova; Promena osnovnih karakteristika fajlova itd.

U okviru njegovog interfejsa na raspolaganju su vam mnogobrojne opcije, samo neke od njih su za: pronalaženje foldera ili fajlova na računaru, zamenu određenog fajla sa drugim, prebacivanje, kopiranje, preimenovanje na osnovu datuma, numerisanje, dodavanje određenog prefiksa u nazivu teksta i slično.

Bulk Rename Utility predstavlja brz i stabilan program za grupno preimenovanje fajlova. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Srecan Sam Sto Sam Deo Vase VELIKE I HUMANE Porodice A Iskreno Da Kazem Da Nemamo Vas Onda Bi 3.5 milijardi Korisnika Interneta Bili Na Nivou Kamenog Doba Sa OS win 95 Pozdrav

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *