BlueLife KeyFreeze

BlueLife KeyFreeze

BlueLife KeyFreeze

KeyFreeze je besplatan program za zaključavanje tastature i miša.

Ovaj alat može da vam bude od koristi prilikom čišćenja navedenih uređaja, ostavljanja istih na milost i nemilost maloj deci prilikom gledanje crtanih filmova, klipova itd., jer vam omogućava da automatski zamrznete njihove funkcije i time zaštitite sistem i prethodno započete procese od bilo kakvog daljeg pritiskanja.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

Nakon pokretanja, program će se smestiti u System Tray-u odakle desnim klikom na ikonicu možete da pristupite njegovim podešavanjima, help i language meniju.

U okviru podešavanja možete da odredite da li će se KeyFreeze podizati zajedno sa operativnim sistemom, da li će njegova ikonicu prilikom aktivacije biti sakrivena, da definišete prečice na tastaturi za automatsko blokiranje uređaja, odredite na koje uređaje će program uticati i slično.

KeyFreeze predstavlja mali i jednostavan alat koji troši minimalne sistemske resurse. Svim korisnicima koji u potrazi za efikasnim rešenjem za brzo zaključavanje tastature i miša preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *