Snappy Driver Installer

Snappy Driver Installer

Snappy Driver Installer

Snappy Driver Installer je besplatan, portabilan, program za pronalaženje, instaliranje i ažuriranje drajvera na računaru.

Postoje dve verzije ovog programa: SDI Full, takozvana server verzija koja je veličine 12 GB i koja sadrži celu kolekciju drajvera za offline upotrebu , i SDI Lite, obična verzija koja je veličine 3.6 MB i koja je namenjena online upotrebi tj. koja za pravilan rad zahteva internet konekciju.

Pored toga što je besplatan i portabilan, Snappy Driver Installer je i: Kompatibilan program (Podržan na svim Windows operativnim sistemima), Bezbedan (Automatski kreira tačke za obnavljanje sistema), Prilagodljiv (Omogućava korisnicima da prilagode temu svojim potrebama), Tačan (Sadrži jedan od najnaprednijih algoritama za pronalaženje drajvera), Otvorenog koda (Licenciran od strane GPL-a).

Na kraju još da napomenemo da Snappy Driver Installer se oslanja na bazu podataka uskladištenu na sajtu driveroff.net, da pakete osvežava veoma često tako da o aktuelnostima ne morate da brinete.

Iako Snappy Driver Installer predstavlja zaista moćan program za pronalaženje i ažuriranje drajvera ne možemo ga preporučiti početnicima, jer on u okviru svog interfejsa ne sadrži neke opširnije informacije koje su njima potrebe. Ali zato svim ostalim korisnicima, pogotovu onim koji često u dodiru sa različitim konfiguracijama, svakako ga preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 3,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *