BulkFileChanger

BulkFileChanger

BulkFileChanger

BulkFileChanger je besplatan program za izmenu atributa pojedinih fajlova.

Naime, uz pomoć ovog alata možete jednostavno da promenite Date created (datum kreiranja), Date modified (datum modifikovanja) i Date accessed (datum poslednjeg pristupa) svakog fajla.

Veoma je jednostavan za upotrebu. Nakon pokretanja, sve što je potrebno da uradite je da u okviru glavnog panela ovog programa izabere opciju add files, kako bi selektovali fajl na kojem želite da izvršite izmene. Potom, opciju change time/attributes kako bi to isto i učinili. Na kraju, opcijom do it možete da snimite sve vaše izmene.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

BulkFileChanger je mali alat koji svoj posao, menjanje atributa pojedinih fajlova, obavlja veoma dobro. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *