NTLite

NTLite

NTLite

NTLite je besplatan program za optimizaciju Windows operativnih sistema.

U pitanju je alat na koji se Windows administratori mogu osloniti kako bi bili sigurni da će Windows biti instaliran samo sa onim opcijama i komponentama koje oni žele. Ove operacije se mogu raditi bilo u “offline” ili “live” modu.

“Live” mod je posebna pogodnost koja omogućava da se vrše izmene na već instaliranom Windows-u, bez reinstalacije. Sve što je potrebno jeste da se pokrene program u OS-u, zatim izvrše izmene i resetuje se računar.

Glavne karakteristike programa: Intuitivan (lak za korišćenje) interfejs; Veoma prilagodljiv program korisniku; Dinamičan meni, “Live” mod i drugo.

Kao što je napomenuto, program ima mnogo opcija od kojih su neke i pomeranje i uklanjanje komponenti, paketi drugih jezika, integracija aplikacija, particionisanje hard diska i pregled izmena pre implementacije. Interesantno je primetiti da NTLite ne zahteva .NET Framework da bi se koristio. To je veoma korisno jer omogućava programu da radi brže, prenosiv je na druge platforme i generalno ima manje ograničenja.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *