CardZap – Digitalne vizit kartice

CardZap – Digitalne vizit kartice

U digitalnom svetu sve stvari koje smo imali u fizičkom obliku prelaze u digitalni, a tu spadaju i vizit kartice. Umesto da vizit kartice štampate i ručno delite, mnogo bolje bi bilo kada bi sve ovo mogli da uradimo iz udobnosti svog doma i sa svojih pametnih telefona. Aplikacija koju ćemo vam danas predstaviti će vam omogućiti da uradite baš ovo.

CardZap je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam omogućiti da napravite digitalnu vizit karticu i da onda tu karticu podelite sa svojim prijateljima i poslovnim partnerima.

Kako radi CardZap?

Kada instalirate i pokrenete CardZap, prvo što treba da uradite je da napravite besplatan nalog ili se ulogujete pomoću Google naloga. Ovo je neophodno zato što CardZap čuva sve vaše vizi karte u Cloud-u, odakle su vam uvek lako dostupne.

CardZap meni

Kada pokrenete CardZap, prvo što će vas dočekati je meni za izradu vizit kartice. Ovo radi tako što vi popunjavate predefinisana polja, kao što su ime, prezime, email, broj telefona, fotografija i tako dalje, a ovi podaci se automatski dodaju na vizit karticu, na mesta koja su već određena. Što se izgleda tiče, možete da promenite font, veličinu i boju slova, kao i boju pozadine. Pozicije gde će se podaci na kartici pojaviti se ne mogu menjati.

Kada završite izradu vizit kartice, tu karticu možete da sačuvate i podelite. Što se deljenja tiče, moći ćete da uvezete kontakte u CardZap, a onda određenim kontaktima da pošaljete vizit kartu. Takođe, svaka kartica će imati i svoj QR kod koji može da se skenira i ukoliko osoba koja skenira ovaj kod ima instaliranu CardZap aplikaciju, kartica će se otvoriti i sačuvati u CardZap-u. Ukoliko je nema, kartica će se otvoriti na veb sajt-u.

Jedna funkcija koja nam se veoma svidela i koja ovo, bez sumnje, čini boljom opcijom od fizičkih vizit kartica je to što ukoliko, na primer, vaša kompanija promeni broj telefona i vi to promenite u vizit kartici koju imate sačuvanu u CardZap-u, ovo će ažurirati sve vizit karte koje ste podeliti tako da će se i tamo broj telefona promeniti.

CardZap izrada vizit kartice

CardZap je zgodan način za izradu, deljenje i čuvanje vizit kartica

CardZap je odlična aplikacija. Izrada vizit kartica je više nego jednostavna, mada bi nam se više svidelo da možemo sami da odaberemo mesto gde će se naši podaci naći. Činjenica da se, kada promenite neki podatak, sve automatski ažurira na karticama koje ste poslali čini ovo boljom opcijom od fizičkih vizit kartica. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da CardZap dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo CardZap verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *