CloneApp

CloneApp

CloneApp

CloneApp je besplatan, portabilan, program za bekapovanje konfiguracionih fajlova određenog programa.

U situaciji kad je potrebno da reinstalirate vaš operativni sistem, a isto tako da sačuvate podešavanja određenih programa, CloneApp vam može biti od koristi.

Prilikom pokretanja, u glavnom prozoru prikazaće vam sve programe koje trenutno imate instalirano na računaru, kao i određene Windows direktorijume. Da bi ste izvršili bekapovanje potrebno je samo da označite željenu stavku i da izaberete opciju Start CloneApp. Ukoliko želite ručno da sačuvate neke foldere, fajlove ili registarske ključeve tu vam je opcija Custom.

Da bi ste vratili bekapovane podatke, pored ponovne instalacije programa čije postavke želite da vratite, potrebno je da na svom novom sistemu iskopirate kompletan folder CloneApp koji je u prethodnim koracima kreiran. Zatim, ponovnim pokretanjem programa i označavanje željene stavke potrebno je da izaberite opciju Restore.

CloneApp predstavlja mali program za čuvanje ličnih postavki određenih programa, kod kojeg postoji mogućnost da se uz pomoć plug-inova poveća funkcionalnost. Korisnicama koji su u potrazi za programom ove vrste preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Kada vam se otvori stranica za preuzimanje, kliknite na cloneapp.zip.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *