Tor Browser Bundle

Tor Browser Bundle

Tor Browser Bundle

Tor Browser Bundle je besplatan internet browser koji vam obezbeđuje maksimalnu sigurnost i potpunu anonimnost tokom surfovanja internetom.

Tor Browser Bundle u stvari predstavlja posebnu, portabilnu, verziju Firefox browsera sa dodatno ugrađenim zaštitnim modulima. Da bi ste ga koristili dovoljno je samo da pokrenete njegov izvršni .exe fajl, bez potrebe bilo kakve prethodne instalacije.

Tor Browser Bundle zasnovan je na sistemu koji je poznat kao „lukavično rutiranje“. Rutiranje u kome su veze visoko zaštićene i gde svi upiti prolaze kroz složenu mrežu anonimnih čvorova, nasumično izabranih, sve do svoje krajnje destinacije. Takvim sistemom i ukoliko dođe do presretanja, skoro je nemoguće dobiti potpune informacije o upitu kao ni o lokaciji korisnika koji je postavio isti.

Tor nije preterano brz, što sa dodatnom postavkom mreže ne možemo ni da očekujemo, ali sa sigurnošću sprečava nadgledanje i analizu internet saobraćaja. Sakrivanjem IP adrese on vam omogućava i da imate potpun pristup do sada blokiranim sajtovima.

Ukoliko želite sebi da obezbedite potpunu anonimnost dok surfujete internetom onda je ovo pravo rešenje za vas. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *