Volumouse

Volumouse

Volumouse

Volumouse je besplatan program za jednostavnu i brzu kontrolu jačine zvuka na vašem računaru pomoću skrol točkića na mišu.

Volumouse je portabilan program tj. ne zahteva predhodnu instalaciju. Dovoljno je raspakujete njegovu ZIP datoteku u željeni direktorijum kako bi bio spreman za korišćenje.

Nakon pokretanja, program će se nalaziti u System Tray-u odakle možete da vršite sva podešavanja. On poseduje jednostavan korisnički interfejs i sve raspoložive opcije prikazuje na jednom mestu.

Volumouse vam nudi mogućnost da definešete više pravila tj. da odredite pravila putem kojih će rotacija točkića uticati na utišavanje, odnosno pojačavanje zvuka. Možete da postavite različite kombinacije prečica za menjanje svakog kanala posebno, da definišete različite komponente i broj koraka.

Pored osnovnih podešavanja, tu su i opcije za uskladjivanje leve i desne ravnoteže, određivanje prozora aplikacije, položaja, vreme kašnjenja itd.

Volumouse je mali ali veoma koristan program. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: u linku za preuzimanje smo ponudili verziju Volumouse za 32-bitni operativni sistem, da prezmete verziju za 64-bitni operativni sistem, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *