PDF Split Or Merge

PDF Split Or Merge

PDF Split Or Merge

PDF Split Or Merge je besplatan program za spajanje različitih PDF fajlova u jedan dokument, kao i za rastavljanje jednog PDF dokumenta na više delova.

PDF Split Or Merge poseduje jednostavan korisnički interfejs. Prilikom pokretanja, prikazaće vam padajući meni sa raspoloživim opcijama: Merge PDFs (spajanje) i Split PDF (razdvajanje). Izborom bilo koje opcije, program će vas dalje navoditi i u svega par koraka možete da dođete do željenog rezultata.

Program vam nudi mogućnost da između PDF fajlova koje želite da spojite ostavite prazan prostor određene veličine, praznu stranicu određene boje, kao i da upišete određeni tekst na toj stanici.

Prilikom izbora opcije Split PDF nudi vam par mogućnosti, među kojima su: odvajanje određenih grupa stranica, razdvajanje svake stranice, razdvajanje na osnovu bookmarks itd.

PDF Split Or Merge je mali program koji je vrlo jednostavan za korišćenje. Rastavljanje i spajanje PDF fajlova obavlja veoma brzo. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *