Easy Voice Recorder – jednostavno snimanje kristalno čistog zvuka

Easy Voice Recorder – jednostavno snimanje kristalno čistog zvuka

Easy Voice Recorder je besplatna aplikacija za snimanje glasa. Postoji u verzijama za Android i iOS. Napravila ju je kompanija Digipom. Pro varijanta aplikacije se plaća i ima dodatne mogućnosti.

Osobine Easy Voice Recorder aplikacije

Easy Voice Recorder je jednostavna aplikacija. Nema ničega što bi trebalo da se uči i lako se koristi. Korisničko okruženje ima dva samorazumljiva taba: Record i Listen. Na vrhu se nalazi kontrola za podešavanje rada aplikacije. Snimanje počinje i zaustavlja se pritiskom na ikonu sa slikom mikrofona, pri dnu ekrana. Da bi postupak bio još brži, postoji i vidžet za početni ekran, kojim se odmah počinje snimanje. Osim što se u Listen preslušavaju napravljeni snimci, oni mogu da se izbrišu ili preimenuju. Snimljeni zvuci iz aplikacije mogu se postavljati kao zvono ili alarm mobilnog telefona. Uređivanja snimaka je moguće samo u Pro varijanti. Dobro je što se iz same aplikacije otvaraju zvučni zapisi i u drugim programima, između ostalog editorima zvuka.

Easy Voice Recorder - Record and Listen

Easy Voice Recorder može biti tako podešen da započne snimanje kada čuje zvuk iz okoline. Zapravo se automatski eliminišu svi delovi snimka na kojima se ništa ne čuje. Postoji puno situacija kada ova opcija može da se pokaže korisnom. Podržana je sinhronizacija sa Cloud-om. Tako se dodatno osigurava da se snimljeno ne izgubi, a i snimcima se može pristupati sa drugih uređaja. Snimci mogu da se dele pomoću e-mail-a ili neke od društvenih mreža. Aplikacija ima podršku za Wear OS, tako da snimanjem može da se upravlja sa pametnog sata.

Podržani su PCM (.wav) i AAC (.m4a) formati, koji se smatraju veoma kvalitetnim. Za uštedu memorijskog prostora se podešava na AMR (.3gp) format zvučnog zapisa. Snimci nisu vremenski, ni veličinom fajla ograničeni. Jedini limit je slobodna memorija vašeg telefona. Brzina reprodukcije može da se podešava, kako bi se snimljeno razgovetnije čulo. Za promenu izgleda korisničkog okruženja postoji svetla i tamna tema i izbor boja.

Završno mišljenje o Easy Voice Recorder aplikaciji

Autori opominju da ovo nije snimač telefonskih razgovora, čak da je takva opcija nemoguća na većini telefona. Reklame su stalno prisutne u jednoj traci na gornjem delu ekrana, ali se na njih brzo navikava. Bitno je da one ne ometaju snimanje. Aplikacija vam daje sve što je potrebno za snimanje zvuka. Pouzdana je i ne opterećuje puno procesor, a samim tim i bateriju mobilnog telefona. Može se koristiti za intervjue, beleške, predavanja, pesme ili bilo koje druge zvučne sadržaje koji su dostupni mikrofonu vašeg telefona.

Easy Voice Recorder može biti skoro svakom koristan. Jednostavnost upravljanja je naročito primenljiva kada snimate u pokretu. Koriste je studenti, poslovni ljudi, muzičari, i svi ostali koji trebaju da snime brzo zvuk u kvalitetnom formatu. Aplikaciju mogu upotrebljavati čak i profesionalci, jer ima visok kvalitet snimljenog zvuka i korisne opcije.

Dugme Preuzimanje ispod je link za Android verziju programa. Link za iOS se nalazi OVDE.

Platforma:
Android i iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *