Compose AI – Veštačka inteligencija koja piše email-ove, molbe i zahvalnice

Compose AI – Veštačka inteligencija koja piše email-ove, molbe i zahvalnice

Pisanje dosadnih email-ova, pozivnica, molbi i zahvalnica čiji sadržaj se ponavlja brzo postaje zamorno. Mnogo bolje bi bilo kada bi imali veštačku inteligenciju koja će ovo raditi umesto nas. Ovakva rečenica bi do pre samo nakoliko godina zvučala kao početak nekog naučno-fantastičnog romana, ali danas je ovo stvarnost, a mi ćemo vam predstaviti jedan AI koji će vam pomoći upravo u ovome.

Compose AI je besplatan plugin za Google Chrome koji će pomoću veštačke inteligencije za vas pisati tekstove kratke forme koji su savršeni za email-ove, pozivnice ili komentare.

Kako radi Compose AI?

Kada instalirate Compose AI, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača, u delu rezervisanom za ikonice plugin-ova. Klikom na ovu ikonicu otvoriće se meni u kome se nalaze opcije za podešavanje rada plugin-a. Za korišćenje ne morate da napravite nalog, niti da se ulogujete, ali ova opcija postoji, mada ne donosi nikakve dodatne mogućnosti.

Compose AI meni

Compose AI je napravljen za korišćenje unutar Gmail-a, a podrška za druge veb sajtove je u pripremi i trenutno je u eksperimentalnoj fazi. Koristi se tako što kada započnete pisanje email-a, bilo gde ukucajte // (dve kose crte) i pojaviće se meni plugin-a. Ovde treba da upišete šta AI treba da napiše, kao i da mu date smernice o tome kako nešto treba da zvuči, ton teksta, dužinu i drugo. Ovo, naravno, radite običnim ljudskim jezikom, što korišćenje čini više nego jednostavnim.

Pošto je Compose AI napravljen sa idejom da piše kraće tekstove, tu se i pokazao kao najbolji, mada bez problema može da piše i duže radove. Pored ovoga, možete i da mu zadate da već napisan tekst prepravi ili da ga napiše na određeni način. Kvalitet napisanog teksta je odličan, a imaćete i mogućnost da izaberete jednu od više verzija teksta, mada sve verzije liče jedna na drugu.

Najveći problem Compose AI-a je to što u besplatnoj verziji nudi samo 1000 napisanih reči dnevno. Ukoliko želite da uklonite ovo ograničenje, moraćete da kupite premijum verziju plugin-a. Smatramo da je ovo ograničenje preveliko i da većini neće biti dovoljno za bilo kakvo ozbiljnije korišćenje.

Compose AI radi fenomenalno, ali nije stvarno besplatan

Na žalost, sa samo 1000 reči dnevno, Compose AI je još jedan program za koji moramo da kažemo da nije stvarno besplatan i da je besplatna verzija tu samo kao proba, a ne kao nešto što stvarno treba da koristite. Ukoliko je ovo što radi nešto što vam se čini interesantnim, predlažemo vam da ga isprobate, ali imajte u vidu da ukoliko vam se svidi, moraćete da platite.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Proverila sam na njihovom sajtu, i koliko vidim besplatna verzija ne omogućava 1000 reči dnevno, već samo 2500 reči na mesečnom nivou. 🙁

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *