DISM ++

DISM ++

DISM ++

DISM ++ je besplatan program za optimizaciju i upravljanje image fajlovima Windows operativnih sistema.

Može se posmatrati kao upotpunjen DISM (Deployment Image Servicing and Management) paket koji ima opcije kao što su System Repair, Startup Management, Driver & Feature Management i još mnogo toga.

Pored standardnih funkcionalnosti, u okviru DISM ++ korisničkog interfejsa možete uživati i dodatne opcije kao što su kreiranje ISO fajlova uz pomoć ESD, kros-konverzija WIM fajla (Windows Imaging Format) u ESD/SWM format. Možete čak i upravljati korisničkim nalozima na vašem računaru.

Sve glavne mogućnosti su raspoređene u tri grupe (Utilities, Control Panel, Deployment Features), kojima možete lako pristupiti sa leve strane panela.

Utilities opcija se uglavnom pomaže optimizovanje Windowsa i povećanje njegove efikasnosti. Control Panel opcija nudi uvid u instalirane drajvere na vašem sistemu, zatim pristup i izmenu raznih dodatnih podešavanja sistema i drugo. Deployment Features ne sadrži mnogo osim importovanja i eksportovanja asocijacija za Windows image.

DISM ++ predstavlja moćan program za upravljanje vašim računarom. Ima dosta opcija koje možete koristiti i naš je predlog da ga obavezno isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *