DISM ++

 DISM ++

DISM ++

DISM ++ je besplatan program za optimizaciju i upravljanje image fajlovima Windows operativnih sistema.

Može se posmatrati kao upotpunjen DISM (Deployment Image Servicing and Management) paket koji ima opcije kao što su System Repair, Startup Management, Driver & Feature Management i još mnogo toga.

Pored standardnih funkcionalnosti, u okviru DISM ++ korisničkog interfejsa možete uživati i dodatne opcije kao što su kreiranje ISO fajlova uz pomoć ESD, kros-konverzija WIM fajla (Windows Imaging Format) u ESD/SWM format. Možete čak i upravljati korisničkim nalozima na vašem računaru.

Sve glavne mogućnosti su raspoređene u tri grupe (Utilities, Control Panel, Deployment Features), kojima možete lako pristupiti sa leve strane panela.

Utilities opcija se uglavnom pomaže optimizovanje Windowsa i povećanje njegove efikasnosti. Control Panel opcija nudi uvid u instalirane drajvere na vašem sistemu, zatim pristup i izmenu raznih dodatnih podešavanja sistema i drugo. Deployment Features ne sadrži mnogo osim importovanja i eksportovanja asocijacija za Windows image.

DISM ++ predstavlja moćan program za upravljanje vašim računarom. Ima dosta opcija koje možete koristiti i naš je predlog da ga obavezno isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *