DShutdown

DShutdown

DShutdown

DShutdown je besplatan program za automatsko uključivanje i isključivanje lokalnog ili udaljenog računara.

Predstavlja praktičan alat sa kojim korisnicima mogu jednostavno da definišu uslove nakon kojih će se na njihovom računaru izvršiti neka od izabranih funkcija, kao što je na primer isključivanje, resetovanje računara, odjava korisnika, ulaska računara u Stand By ili Hibernate režim i tako dalje.

Što se tiče uslova i samog rada računara, on može biti ograničen tajmerom, tačno definisanim vremenom, promenom boja piksela na ekranu, prestankom internet aktivnosti, prestankom aktivnosti na desktopu, radom nekog programa i slično.

Kada su dodatne opcije u pitanju, DShutdown može da obavi i terminaciju određenih aplikacija i procesa, može da pošalje e-mail sa generisanim LOG fajlom na unapred definisanu adresu.

Program dolazi u portabilnom izdanju, tako da njegovo korišćenje nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

DShutdown predstavlja mali alat koji svoj posao, automatsko uključivanje i isključivanje računara, obavlja veoma dobro. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *