WizTree

WizTree

WizTree

WizTree je besplatan program za analiziranje zauzetog prostora na hard disku.

Predstavlja jednostavan za upotrebu, prenosiv, specijalizovan alat za identifikaciju svih foldera I fajlova koji zauzimaju najviše prostora na nekom disku.

Glavna odlika ovog programa je njegova brzina, a tu brzinu postiže zahvaljujući tome što ne proučava fizički fajlove na disku već sve informacije o njihovoj veličini čita iz glavne tabele fajlova (Master File Table – MFT). Iako upravo ta činjenica upućuje da ovaj program radi samo sa NTFS formatiranim particijama, to ovde nije slučaj, WizTree efikasno analizira i FAT32.

Pored brzine, WizTree odlikuje i intuitivan korisnički interfejs sa dobro definisanom i jasnom strukturom. Informacije koje su mogu dobiti u okviru njega su po difoltu hijerarhijski raspoređene, sortirane po veličini, tipu, datumu modifikovanja itd.

Svim korisnicima kojima ponestaje slobodnog prostora na hard disku, a ne znaju koji je uzrok tome, preporučujemo da isprobaju WizTree kako bi na veoma jednostavan i brz način rešili taj problem.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *