KoPlayer

KoPlayer

KoPlayer

KoPlayer je besplatan program za igranje Android igrica na Windows ili Mac operativnom sistemu.

Predstavlja takozvani emulator sa ugrađenim landscape Android okruženjem, u okviru kojeg korisnici preko Gmail naloga i Play Store-a mogu jednostavno da preuzmu i pokrenu svoje omiljene igrice.

Izrađen je na x86 arhitekturi, trenutno oponaša Android verziju 4.4.4, u radu se oslanja na Oracleov VirtualBox, koji predstavlja i integralni deo sistema. Podržava rezoluciju 1280*720 i 1024*600 piksela, i pruža mogućnost njenog ručnog podešavanja.

Neke od prednosti KoPlayer-a su: Mogućnost upravljanje sa više naloga, Mogućnost prilagođavanja prečica na tastaturi, Priključivanje nekog gamepad-a i preuzimanje kontrole preko istog, Pravljenje screenshotova i video klipova, Mogućnost upotrebe mikrofona i sistemske web kamerice, itd.

KoPlayer predstavlja jednostavan, brz i veoma kompatibilan program sa kojim možete vaše omiljene Android igrice da igrate na velikom ekranu. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, 7, 8, 8.1 i 10 / Mac OS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *