SpywareBlaster

SpywareBlaster

SpywareBlaster

SpywareBlaster je besplatan program za zaštitu računara od spyware-a, adware-a i od drugog neželjenog softvera.

U pitanju je alat koji će veoma efikasno sprečiti instalaciju open ActiveX control – špijunskog softvera na računaru, blokirati pokušaje špijunaže preko kolačića u najpopularnijim browserima, ograničiti akcije koje se kriju iza raznih internet lokacija itd. Drugim rečima, koji će efikasno zaštiti korisnika od preuzimanje kontrole nad njegovim sistemom ili od krađe njegovog identiteta.

Pored opcije za blokiranje kolačića, skripti u Google Chrome, Mozilla i Internet Explorer browseru, SpywareBlaster u okviru svog interfejsa nudi alat za jednostavnog kreiranje System Snapshot-a tj. restore tačke koja itekako može da bude od koristi ukoliko ipak dođe do proboja sistema.

Korisnicima u sekciji Tools takođe su na raspolaganju i opcije za dodatnu kontrolu Internet Explorera, sa kojima mogu da promene početnu stranu, deaktivirate Flash podršku ili da izrade sopstvenu listu ActiveX objekata koje žele da blokiraju.

SpywareBlaster predstavlja zaista moćan program za zaštitu računara od zlonamernog softvera, koji je jednostavan za upotrebu i nezahtevan što tiče sistemskih resursa. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *