SynWrite

SynWrite

SynWrite

SynWrite je besplatan program, otvorenog koda, za pisanje i uređivanje tekstualnih fajlova i kodova.

Prvenstveno namenjen programerima, webmasterima, html editorima, a potom i svim ostalim korisnicima koji žele da se u veoma moćnom i intuitivnom korisničkom interfejsu isprobaju u razvijanju različitih projekata.

Može se pronaći u standardnom ili u portabilnom izdanju, gde korišćenje programa nije uslovljeno prethodnom instalaciju već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

Neke od prednosti ovog editora su: Podržani rad sa preko 70 programskih jezika, podržano više kodiranja, kod predlošci, auto-completion, auto-substitution i auto-closing funkcija, podržano snimanje, postavljanje i pokretanje makronaredbi, integracija sa spoljašnjim alatima i dodacima napisanih u Python programskom jeziku, omogućeni pregled izvornog koda u vidu stabla, posedovanje prilagodljivih prečica, višejezični interfejs i slično.

SynWrite definitivno spada među bolje programe za obradu tekstualnih fajlova koji se trenutno mogu pronaći na tržištu. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *