Simplenote

Simplenote

Simplenote

Simplenote je besplatan program, otvorenog koda, za kreiranje i deljenje beleški između različitih uređaja.

Kako mu i ime kaže, radi se o veoma jednostavnom alatu za kreiranje tekstualnih beleški koji se može koristiti i, uz pomoć odgovarajućeg korisničkog naloga, sinhronizovati na svim platformama (Windows, Mac OS, Android, iOS, Linux).

Poseduje intuitivan korisnički interfejs koji se sastoji od dva glavna panela. Jedan od njih je rezervisan za konkretno zapisivanje, unos tekst, bazična formatiranja, pravljenje lista, kreiranje linkova itd., dok je drugi rezervisan samo za pretraživanje beleški u prethodno kreiranoj bazi.

Simplenote omogućava korisnicima da svoje beleške podele sa ostalima na nekoliko načina: generisanjem RSS linka i deljenje istog sa drugim korisnicima, ili ubacivanjem njihovih e-mail adresa.

Simplenote je više nego jednostavan program za pravljenje tekstualnih beleški, čija je osnovna prednost mogućnost sinhronizovanja na svim uređajima. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Android, iOS

Napomena: kada klinete na „Preuzmite Simplenote“ i otvori vam se nova stranica, skrolujte do dna novootvorene stranice do linkova za preuzimanje.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *