Windows ISO Downloader

Windows ISO Downloader

Windows ISO Downloader

Windows ISO Downloader je besplatan program za preuzimanje ISO slika Windows operativnih sistema ili Office paketa sa zvaničnog Microsoftovog servisa.

Kako Microsoft iz nama nepoznatog razloga otežava preuzimanje ISO slika kako bilo kojih verzija Windows operativnih sistema tako i Office paketa, postavljajući linkove duboko u okviru njegovog sajta, Windows ISO Downloader može biti od koristi.

Naime, Windows ISO Downloader omogućava jednostavno pronalaženje i preuzimanje legalnih kopija image fajlova već napomenutih softvera, tako da što u okviru svog interfejsa nudi različite opcije pomoću kojih se vrši njihovo brzo lociranje.

Direktne putanje koje su trenutno sačuvane u okviru ovog programa su za: 32-bitnu i 64-bitnu verziju Windows 7, Windows 8, Windows 10 Insider Preview, Windows 10 operativnog sistema, verziju Office paketa 2007, 2010, 2011, 2013 i 2016.

Windows ISO Downloader predstavlja jednostavan i praktičan program koji može veoma brzo da vas dovede do željene verzije Windows operativnog sistema ili Office paketa. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Napomena: Program dolazi u portabilnom izdanju, oslanja se .NET Framework 4.6.1 i zahteva da na sistemu bude instaliran Windows Explorer 11.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *