Free Studio

Free Studio

Free Studio

Free Studio je paket besplatnih programa za upravljanje i obradu audio i video fajlova.

Razvijan od strane programerske kuće DVDVideoSoft, čija je osnovna namena da svojim alatima pokrije sve potrebe prosečnog korisnika koje može da ima kada je u pitanju preuzimanje, konvertovanje, snimanja i editovanje audio i video fajlova.

Neke od mogućnosti prilikom korišćenja ovih alata su: Jednostavno preuzimanje audio i video fajlova sa YouTube, Vimeo, NiceVideo, Dailymotion kanala, sa torrenta, SoundClouda ili Instagrama; Jednostavno konvertovanje preuzetih audio i video materijala u druge formate, izdvajanje zvuka i fotografija iz njih; Jednostavno snimanje video snimaka, screenshotova ili Skype razgovora; Pravljenje gifova od video materijala itd.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs, u okviru kojeg su sve raspoložive opcije pregledno raspoređene u pet glavnih tabova: Downloaders, Uploaders, Converters, Recorders i Editors.

Free Studio predstavlja odličan skup multimedijalnih alata za jednostavno upravljanje i obradu audio i video fajlova. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 2,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • DA LI SU OVE APLIOKACIJE SIGURNE BEZ VIRUSA I DA LI SE MOGU BESPLATNO SKINUTI.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *