Free Studio

Free Studio

Free Studio

Free Studio je paket besplatnih programa za upravljanje i obradu audio i video fajlova.

Razvijan od strane programerske kuće DVDVideoSoft, čija je osnovna namena da svojim alatima pokrije sve potrebe prosečnog korisnika koje može da ima kada je u pitanju preuzimanje, konvertovanje, snimanja i editovanje audio i video fajlova.

Neke od mogućnosti prilikom korišćenja ovih alata su: Jednostavno preuzimanje audio i video fajlova sa YouTube, Vimeo, NiceVideo, Dailymotion kanala, sa torrenta, SoundClouda ili Instagrama; Jednostavno konvertovanje preuzetih audio i video materijala u druge formate, izdvajanje zvuka i fotografija iz njih; Jednostavno snimanje video snimaka, screenshotova ili Skype razgovora; Pravljenje gifova od video materijala itd.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs, u okviru kojeg su sve raspoložive opcije pregledno raspoređene u pet glavnih tabova: Downloaders, Uploaders, Converters, Recorders i Editors.

Free Studio predstavlja odličan skup multimedijalnih alata za jednostavno upravljanje i obradu audio i video fajlova. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 2,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • DA LI SU OVE APLIOKACIJE SIGURNE BEZ VIRUSA I DA LI SE MOGU BESPLATNO SKINUTI.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *