O&O ShutUp10

O&O ShutUp10

O&O ShutUp10

O&O ShutUp10

O&O ShutUp10 je besplatan program koji vam omogućava da sačuvate privatnost prilikom korišćenja Windows 10 operativnog sistema.

Kako je Microsoft sa najnovijom verzijom Windowsa, kroz EULA pravne ugovore, obezbedio sebi legalno prikupljanje informacija o aktivnostima svojih korisnicima i o njihovim računarima, O&O ShutUp10 može da bude itekako od koristi.

Reč je o programu koji u okviru svog interfejsa korisnicima nudi 71 stavku sa kojom mogu da upravljaju, koje su detaljne opisane, razdvojene po devet oblasti i koje se mogu filtrirati na osnovu stepena kritičnosti za narušavanje pravilnog rada računara.

O&O ShutUp10 dolazi u portabilnoj verziji koja vam omogućava da koristite ovaj program bilo gde, bez potrebe prethodne instalacije. Dovoljno je samo da pokrenete njegov izvršni .exe fajl kako bi bio spreman za korišćenje.

O&O ShutUp10 je mali, ali veoma efikasan program. Ukoliko ste i vi jedan od korisnika Windows 10 operativnog sistema, onda vam preporučujemo da ga isprobate.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,75 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *