Konvertovanje video i audio fajlova sa VLC Media Player-om

Konvertovanje video i audio fajlova sa VLC Media Player-om

VLC Media Player

Pored odlične reprodukcije video i audio fajlova, VLC plejer u okviru svog interfejsa nudi i neke dodatne pogodnosti, kao što je na primer jednostavna konverzija.

Drugim rečima, u VLC plejeru možete da konvertuje svaki ulazni audio i video fajl u nekim od njegovih podržanih formata (mp3, ogg, flac, avi, mp4, MPG itd.), prateći samo nekoliko osnovnih koraka.

Za početak, potrebno je da otvorite VLC plejer, zatim u njegovom toolbaru da izaberete opciju Media, a potom i Convert/Save. Nakon čega će vam se otvoriti prozor u okviru kojeg opcijom Add možete da dodate video ili audio fajlove koji želite da konvertujete.

VLC konverovanje korak 1

Odlaskom na sledeći korak izborom Convert/Save opcije, možete da odredite željeni format vaših fajlova, da izvršite neka dodatna prilagođavanje vezane za kodeke, filtere, prevode itd., da definišete odredište na kome će vaši fajlovi biti snimljeni, kao i njihove nazive.

VLC konverovanje korak 2

Na kraju, opcijom Start možete da pokrenete proces konvertovanja koji će za veoma kratko vreme biti uspešno završen.

VLC Media Player možete da preuzmete ako kliknete OVDE.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *