Empty Folder Finder

Empty Folder Finder

Empty Folder Finder

Empty Folder Finder je besplatan program za pronalaženje praznih foldera na računaru.

Nakon deinstalacije raznih programa, pronalaženje njihovih zaostalih foldera nije tako neuobičajna pojava. Ukoliko želite svoj računar da oslobodite od praznih foldera, onda je ovo pravi alat za vas.

Prilikom pokretanja, program će vam ponuditi par opcija za konfigurisanje pretrage. Možete da je usmerite na određenu particiju ili kompletan hard disk, na foldere koje sadrže određeni broj fajlova, određene ekstenzije ili koje su unapred definisane veličine. Na osnovih vaših unosa, program će foldere sa tim karakteristika smatrati ih praznim.

Nakon skeniranja, svi pronađeni folderi biće vam prikazani u vidu liste zajedno sa njihovim lokacijama. Preko opcije Open možete da otvorite folder u Windows Exploreru kako bi se dodatno uverili u ispravnost pretrage, a brisanje možete da obavite pomoću opcije Delete.

Empty Folder Finder je mali ali koristan program koji svoj posao, pronalaženje praznih foldera, obavlja veoma dobro. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *