AVG Identity Protection

AVG Identity Protection

AVG AntiVirus Free

AVG Identity Protection je besplatan alat za zaštitu ličnih podataka od mogućih krađa, koji sada čini sastavni deo AVG Free antivirusa.

Njegov zadatak je da pomogne u zaustavljanju zlonamernih napada, dizajniranih za krađu lozinki, brojeva bankovnih računa, kreditnih kartica i drugih vrednih podataka.

AVG Identity Protection analazira ponašanja svih programa na računaru. Njegov princip rada je da ukoliko primeti nešto sumnjivo, neku dodatnu aktivnost programa koja nije uobičajena, da je automatski ugasi i time spreči moguću krađu identiteta.

Svi korisnici AVG Free antivirusa sada mogu da pristupe i da aktiviraju ovaj dodatni alat prilikom updejta programa. Dok novim korisnicima ovo će biti automatski omogućeno i aktivirano posle instalacije.

Kada je u pitanju zaštita ličnih podataka, složicete se, opreznosti nikad dosta. Stoga vam preporučujemo da iskoristite ovu pogodnost koju vam sada nudi AVG Free antivirus.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *