Evernote

Evernote

Evernote

Evernote je besplatan program za kreiranje, čuvanje beleški i podsetnika online (u cloud-u). Predstavlja takozvani online rokovnik, čiji je softver podržan na svim platformama (Windows, Mac OS, Android, iOS).

Evernote omogućava korisnicima da sačuvaju bilo koje informacije u okviru bilo kog okruženja, koriščenjem bilo kog uređaja i platforme, kao i da tim informacijama pristupe u bilo kom trenutku.

Vaša beleška u okviru ovog programa može da sadrži tekst, sliku, audio ili neki drugi multimedijalni sadržaj. Svaku belešku koju budete kreirali pojaviće se kao odvojena stavka u listi, koju dodatno možete da grupišete i po određenim sveskama. Kasnije pretraživanje možete da izvršite na osnovu naslova, teksta u njoj, dodatnih tagova koji ste pridružili belešci, datuma itd.

Jedna od prednosti ovog programa je mogućnost automatskog prepoznavanje teksta sa priložene slike. Na ovaj način se papirna beleška može prilikom pretrage tretirati kao tekstualan fajl, što može da bude veoma korisno i da uštedi dosta vremena.

Opcije koje nudi ovaj program su mnogobrojne. Uključivanje podsetnika za određenu belešku, dodavanje različitih nalepnica, direktno slanje beleški na nečiji mejl, deljenje na Facebook-u i Twitter-u, uključivanje drugih korisnika u uređivanju su samo neke od njih.

Evernote kao besplatan nudi korisnicima 60 MB mesečnog uploada, što je za neki osnovni rad sasvim dovoljno. Na raspolaganju su i drugi accounti koje se plačaju i sa sobom nose različite pogodnosti.

Iz priloženog teskta možete da zaključite da Evernote predstavlja zaista moćan alat za kreiranje i čuvanje beleški. Probajte ga, neće vas izneveriti.

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Evernote za Windows, da preuzmete verziju za neku drugu platformu, kliknite na neku od predloženih opcija:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Ubjedljivo najbolji program za cuvanje biljeski, ama svega…ubjedljivo…malo su cak u zadnje vrijeme i pretjerali koliko ga nadogradjuju

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *