Endless Slideshow Screensaver – Fotografije sa interneta kao čuvari ekrana

Endless Slideshow Screensaver – Fotografije sa interneta kao čuvari ekrana

Endless Slideshow Screensaver je besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11 koji će vam omogućiti da podesite da se kao screensaver (čuvar ekrana) prikazuju slike sa interneta. Program se odlikuje time što je jednostavan za korišćenje i nudi mogućnost detaljnog uređivanja kako će se slike prikazivati.

Kako radi Endless Slideshow Screensaver?

Kada instalirate Endless Slideshow Screensaver, prvo što treba da uradite je da u sekciji Windows-a gde podešavate koji screensaver će se koristiti, izaberete novodobijenu opciju Endless-Slideshow. Posle ovoga, otvorite glavni meni programa u kome se nalaze podešavanja.

Endless Slideshow Screensaver - odabir kategorija

Endless Slideshow Screensaver se izdvaja po tome što vam omogućava da detaljno podesite koje slike, koliko njih i kako će se one prikazivati i menjati. Slike koje se prikazuju mogu biti sa vašeg računara, ali program se fokusira na slike sa interneta.

Kada izaberete da se za screensaver koriste slike sa interneta, nećete imati uvid u slike koje se prikazuju, već ćete samo moći da odaberete kategorije slika koje će se prikazivati. Endless Slideshow Screensaver sadrži 27 kategorija, među kojima su automobili, životinje, filmovi, smešne slike, poznate ličnosti i tako dalje.

Kada odaberete kategorije, sledeći korak je da podesite kako i koliko slika će se prikazivati, a ovde do izražaja dolazi prava snaga programa. Naime, moguće je podesiti da se na ekranu prikazuje od jedne do 20 slika istovremeno, a moguće je i korišćenje tranzicionih efekata, pozadinske muzike, određivanje dužine trajanja slajdova na ekranu i tako dalje. Pored nabrojanog, omogućeno je i automatsko rotiranje slika, kropovanje prikaza, iscrtavanje okvira, odabir šta će se od tekstualnih informacija pojaviti na ekranu, kao i izbor rezolucije slika koje se prikazuju. Takođe, program savršeno radi i u više monitorskom okruženju.

Endless Slideshow Screensaver - podesavanje prikaza

Ukoliko volite da gledate zanimljive fotografije sa interneta, isprobajte Endless Slideshow Screensaver

Endless Slideshow Screensaver je zanimljiv program, a jedini nedostatak mu je to što služi za prikazivanje screensaver-a, koji većina korisnika više ne koristi, tako da nismo sigurni kolika je potreba za jednim ovakvim ostvarenjem. Ipak, ukoliko volite da gledate zanimljive fotografije sa interneta, a pritom i koristite čuvare ekrana, ovo je definitivno program za vas. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug tako da Endless Slideshow Screensaver dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *