Facebook Messenger za Windows

Facebook Messenger za Windows

Facebook je predstavio svoj Messenger namenjen Windows korisnicima.

Ako volite da chatujete sa svojim Facebook prijateljima, ova vest će vas obradovati. Sada možete chatovati sa gomilom ljudi odjednom, a da pritom ne morate da budete na Facebook-u preko browsera.

Facebook Messenger vam pored standarnog chatovanja, omogućava da pratite i status updejte vaših prijatelja, kao i da dobijate notifikacije, zahteve za prijateljstvo i šaljete privatne poruke.

Zašto je ovo bolje nego kada ste na Facebook-u na klasičan način? Zato što je Facebook Messenger aplikacija specijalno napisana samo za ovu namenu i kao takav, radi jako lepo i brzo, bez ikakvih kočenja i sl.

Kada ste standaradno ulogovani na Facebook i mnogo prijatelja krene da vam piše u isto vreme, tada obično vaš browser krene da se smrzava, počne da koči i tako dalje. To ume jako da nervira ali i tome je došao kraj zahvaljujući novom Facebook Messenger-u.

Nakon par dana testiranja, možemo da kažemo da smo prezadovoljni kako radi Facebook Messenger. Chatovanje ide glatko bez ikakvih problema, notifikacije i status updejti prijatelje stižu u relanom vremenu, slanje privatnih poruka još je i zabavnije nego na klasičan način kroz browser.

Sve us vemu, Facebook je napravio sjajan potez napravivši Messenger kao posebnu aplikaciju. Ako niste do sada, savetujemo vam da obavezno probate Facebook Messenger za Windows.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista 32 bit – 64 bit/Windows 7/Windows 10 32 bit – 64 bit

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (11 ocena, prosečno: 4,55 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

5 Komentara

  • Pitanje. Kada ste na mesenđeru postoji aplikacija da ste prisutni. Ako niste na mesenđeru onda nema aplikacije. Molim nekog ko je upućen da mi objasni. Bez obzira ako ste na mreži

  • Ja imam mesinger i sve radi dobro, samo ja imam sliku od prijatelja ali on nema moju. Koje dugme da pritisnem da bi on imao moju sliku. Prijatelj mi kaze da imam na telefonu u vrhu taj neki znak da bi on imao moju sliku.

  • Najbolji je!

  • Ja imam nokia lumia 610 i sad kad hocu da skinem messenger u prodavnici mi se pojavljuje samo messenger ashterick nista vise, i sad kad skinem i udjem trazi mi id sad ja ne razumem sta tu treba da upisem nmg da udjem u messenger 😀

  • Hteo bih da znam da li mogu pomocu ovog messengera da chatujem sa prijateljima sa Facebook-a,na poslu?Ja imam zabranu, tj.administratora koji mi je zabranio da otvaram sajtove poput Facebooka,Youtube-a i td.Mislio sam da instaliram kuci ovaj messenger i da ga potom prebacim ovde na poslu.Samo ne znam da li ce da radi i funkcionise uopste.Ako imate neku ideju kako da zaobidjem administratora, slobodno mi kazite… 😀

    Pozdrav!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *