Camfrog Video Chat

Camfrog Video Chat

Camfrog Video chat vam omogućava da se pridružite grupnom video chat-u širom sveta, tako da svoje sagovornike možete čuti, videti i naravno razgovarati sa mnogo njih u isto vreme. Camfrog Video Chat je softver za videokonferenciju, po defoult-u radi iza većine firewall-ova i router-a. Program ima ogromne mugućnosti multitaskong video razgovora, možete se pridružiti sobi sa do 1000 online korisnika i samo kliknite na korisničko ime da počnete da vidite nekoga.

Na video chat sobama administratori su obični korisnici koji na svom računaru pokreću Camfrog Video Chat Room Server softver, tako da bilo koji korisnik može postaviti svoju multi-user video konferenciju za druge korisnike da se priključe.

Ako vam je dosadilo da prelazite sa jednog chat programa na drugi, u potrazi za savršenom mešavinom video, audio i tekst druženja, Camfrog Video Chat može biti baš ono što tražite.

Interfejs programa je jednostavan i trebalo bi da bude poznat svakome ko je koristio bilo koji softver za razmenu poruka. Možete kreirati sopstvenu sobu za ćaskanje i zaštititi je lozinkom. Lista kontakata ima odeljak da sačuvate vaše omiljene sobe, kao i opciju za dodavanje korisnika jednim klikom.

Treba napomenuti da instalacija Camfrog Video Chat-a obuhvata nekoliko toolbarova-a koji će se ugraditi u vaš browser, kao i Weather Channel desktop widget, koji opcinono možete isključiti iz instalacije. Uprkos ovim nedostacima, ako ste u potrazi za funkcionalnim video chat programom koji ima ogroman broj korisnika širom sveta, Camfrog Video Chat je pravo rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *