Fences

Ažurirano: novembar 25th, 2020
Fences

Ako vam mesta na desktopu ponestaje od silnih ikonica i ako vam prenatrpanost usporava rad, pravo oružije za to predstavlja mali programčić po imenu Fences.

Ovaj mališa brzo i lako organizuje vaše ikonice u zasebne prozore na vašem desktopu automatski ili manualno. Obeležavanje prozora pomoći će vam u kategorizaciji programa, slika ili fajlova. Možete birati grupe i po svrsi. Kakvom god logikom da se vodite, ikonice ćete moći da ređate principom prevuci i ostavi (drag and drop) u svaki prozor gde god poželite na vašem desktopu.

Prozorima lako možete menjati dimenzije. Skrol bar se pojavljuje ako na prozoru imate više ikonoce nego što može da se prikaže. U svrhu sortiranja ikonica, „pametno“ možete sakriti ikonice kompletno duplim klikom na desktop, a isto tako duplim klikom vraćate ikonice na svoje mesto. Fences dozvolja i odabir ikonica koje će biti izuzete iz procesa „pametnog“ sakrivanja. Alatom za prilagođavanje (customization tool) možete menjati kolor šemu ili praviti „sliku“ (snapshoot) vašeg desktopa u slučaju da želiti menjati između prethodnog rasporeda i sadašnjeg bez ponovnog ređanja.

Mana programa je jedino u tome što po našem mišljenju ima malo više koraka u pravljenju prozora i što ne možete unapred definisati pravila za određene fajlove za automatsko smeštanje u određene prozore. Ali generalno, program je odličan za rasterećivanje vašeg desktopa, s toga bi ga preporučili svima onima kojima je desktop postao tesan ili jednostavno onima koji vole uredan desktop.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • da li moze na window xp

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *