FlashScore – svet sporta na dlanu

FlashScore – svet sporta na dlanu

Sada se samo na teritoriji jedne države dnevno dešava na desetine, negde i stotine raznih sportskih događaja, većeg i manjeg značaja. Komunikacija radio talasima u dvadesetom veku, a naročito internet u dvadeset prvom su nam približili dešavanja sa svih delova naše planete. Postoji puno zaljubljenika u sport, a tome treba dodati i zabrinjavajuće rastući broj onih koji se hronično bave klađenjem. Veliki problem je kako obraditi i dati korisnicima na pregledan način tu ogromnu količinu podataka. Znači, treba napraviti aplikaciju i to za mobilne platforme kako bi pratiocima sportskih događaja informacije bile dostupne bez obzira gde se nalaze.

Sada nastupa FlashScore

FlashScore je jedna od najpoznatijih besplatnih aplikacija koja daje informacije o sportskim dešavanjima i postignutim rezultatima u realnom vremenu. Postoji u verzijama za mobilne platforme Android i iOS, ali i kao veb sajt.

FlashScore - Favorites

FlashScore pokriva ogroman broj sportova i takmičenja. Od svih sportova koje mi znamo na spisku se ne nalazi samo atletika. (Moguće da je istovremeni prikaz više različitih individualnih sportova previše komplikovan.) Mada je ovo relativno jednostavna aplikacija, posvećeno je puno pažnje detaljima. U individualnim sportovima svaki takmičar ima ikonicu sa svojim likom. Kod kolektivnih sportova ekipe su predstavljene grbom kluba, a nacionalni sastavi zastavom zemlje koju predstavljaju. Takođe i svaki sport ima svoju ikonicu. Ponekad vam nije potrebno da čitate imena, dovoljne su ikonice.

FlashScore vas ne obaveštava samo o rezultatu, već dobijate podatke ako je meč prekinut, zbog više sile ili povrede igrača, ko je od igrača kažnjen. U kolektivnim sportovima daje spisak svih igrača sa rezervama i onim koji neće nastupiti i zašto neće. Tokom meča u realnom vremenu vidite svaku promenu rezultata i statistiku. Takođe možete pratiti kladioničarske kvote. (Autori kažu da verzija aplikacije koju preuzimate sa njihovog sajta ima detaljnije podatke za klađenje, nego ona sa Google Play-a!?). Aplikacija ima relativno malo reklama i to samo u donjem delu ekrana.

FlashScore - Basketball

Podešavanje FlasScore-a

U meniju Settings prilagođavate aplikaciju svojim potrebama. Uključujete opciju da li želite da dobijate obaveštenja o rezultatima vaših favorita. Te notifikacije mogu biti i glasovne, što je zgodno ako vozite kola. Birate da li želite svetli ili tamni mod. Podešavate format klađenja. Određujete koji će vam biti primarni sport koji pratite. Birate meni koji se otvara pri startovanju aplikacije. Definišete po čemu se sortiraju sportska dešavanja. Jezik koji koristite je takođe stvar izbora. Ne morate imati nalog, ali postoji i ta opcija, zbog koje dobijate neke dodatne mogućnosti. Pošto je broj sportova i takmičenja ogroman, dobro je da postoji mogućnost filtriranja onog što vas interesuje. Izabrane stavke ulaze u Favorites.

Podaci se stvarno ažuriraju u realnom vremenu. Ponekad se desi zastoj, ali mi smo svedoci da FleshScore pruža informaciju o postignutom košu ili golu pre nego što to vidimo u direktnom televizijskom prenosu.

FlashScore - ATP List

Na mobilnoj platformi u donjem delu ekrana se nalazi pet ikonica koje čine glavni meni i suštinu aplikacije:
All Games izlistava sva takmičenja za izabrani sport.
Live filtrira samo sportske događaje u sadašnjem trenutku.
Favorites je personalizovan spisak sportski događaja koji pratite.
News su sportske reportaže sa tekstom, slikama i ponekad videom o aktuelnim takmičenjima.
Standings vam daje trenutno stanje na tabelama i listama.

FlashScore – svi sportski rezultati u realnom vremenu

Ako ste tražili način da budete pravovremeno i detaljno informisani o sportskim dešavanjima koje pratite, sada možete da prekinete potragu. FlashScore je sve što vam treba!

Dugme Download vas vodi do FlashScore aplikacije za Android.
Verzija za iOS se nalazi OVDE.

Platforma:
Android, iOS, veb sajt

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *