Fluany – Učenje na jedinstven način

Fluany – Učenje na jedinstven način

Učenje nije lako, pogotovu ako učite za kontrolni iz predmeta koji ne volite ili spremate dosadan ispit. Ipak, činjenica je da, voleli vi to ili ne, ako ne naučite gradivo pašćete ispit ili još gore, ponavljati razred u školi ili godinu na fakultetu. Zato treba iskoristiti svaki alat koji nam pomaže da bolje učimo.

Moderna tehnologija nam pomaže u svim aspektima života, pa i u učenju. Zato ćemo vam danas predstaviti Fluany, besplatan plugin za Google Chrome, koji nam omogućava učenje na jedinstven način.

Kako radi Fluany?

Kada instalirate Fluany plugin prvo što treba da uradite je da se besplatno registrujete. Posle ovoga, automatski će se otvoriti veb stranica plugin-a na kojoj ćete videti jednu jedinu opciju za učenje engleskog jezika, a kada kliknete na ovu opciju videćete da se sve lekcije plaćaju. Izađite sa ove stranice i zaboravite da ona postoji. Umesto toga kliknite na ikonicu plugin-a i videćete opciju za kreiranje liste za učenje (Create a new study list).

Fluany meni

Fluany radi tako što, prvo napravite listu za učenje, kojoj sami zadajete ime, a onda u tu listu dodajete pitanja i odgovore na ta pitanja. Kada završite sa dodavanjem pitanja i odgovora, odaberete vremenski interval, koji može biti između 1 i 60 minuta. Posle ovoga, kliknite na dugme Play koje se nalazi pored liste za učenje koju ste upravo napravili.

Sada možete da nastavite sa surfovanjem interneta, gledanjem YouTube-a ili poslom. Pitanja sa liste će se pojavljivati unutar internet pregledača u intervalu koji ste odabrali, a na vama je da date tačan odgovor.

Ukoliko ne znate odgovor, možete da kliknete na dugme I don’t know (ne znam) i tačan odgovor će se prikazati tako da ga možete zapamtiti. Ukoliko znate odgovor, upišite ga i kliknite na dugme Answer (odgovori). Ukoliko je odgovor tačan Fluany će vam dati čestitku, a ako je netačan, biće vam prikazan tačan odgovor.

Fluany pitanje

Fluany je namenjen za učenje stranih jezika, ali se može koristiti za učenje bilo čega što zahteva da gradivo naučite napamet. Činjenica da sami morate da unesete pitanja i odgovore možda izgleda kao nedostatak, ali naše mišljenje je da je i ovo još jedan vid učenja. Jedino što možemo da uzmemo kao nedostatak je da ovakav vid učenja nije za svakog, pa sami procenite da li je ovaj alat za vas.

Fluany olakšava učenje na veoma zanimljiv način

Fluany je odličan plugin koji je za one kojima ovakav vid učenja odgovara fenomenalan alat i apsolutno vam predlažemo da ga isprobate. Ukoliko verujete da ovakvo učenje nije za vas i vama predlažemo da isprobate Fluany. Imajući u vidu koliko vremena provodimo online, sigurno ćete imati korist.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *