Franz

Franz

Franz

Franz je besplatan program za razmenu poruka koji objedinjuje sve chat aplikacije na jednom mestu.

Predstavlja takozvani messenger koji vam omogućava da u isto vreme četujete kroz različite profile, na primer Facebook, WhatsApp, Skype, u istoj desktop aplikaciji.

Pored navedenih, chat servise koje još podržava su: Slack, LinkedIn, WeChat, HipChat,  Chat Grape, Discord, Gmail, Microsoft Outlook, Yahoo! Messenger, Google Hangouts, TweetDeck, Steam Chat,  GroupMe, Telegram itd.

Vrlo je jednostavan za upotrebu. Nakon što instalirate program, dobićete mogućnost da odaberete sve aplikacije koje želite da povežete sa Franz-om. Zatim, u zavisnosti od odabranih aplikacija i vrste logovanja dalje će vam biti zatraženo da unesete broj telefona, e-mail, username, password ili nešto slično, kako bi završili proces autentifikacije.

Interfejs ovog programa je osmišljen da poprima izgled svake aplikacije u kojoj se trenutno nalazite. Svim aplikacijama možete da pristupite klikom na njihove jezičke (tabove) koji su smešteni ispod „tool bar-a“.

Imaju u vidu sve navedeno, Franz zaista radi odličan posao kad je u pitanju povezivanje svih chat aplikacije na jednom mestu. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste, onda vam preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Mac OS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *