Pale Moon

Pale Moon

Pale Moon

Pale Moon je besplatan Internet browser, otvorenog koda, koji je optimizovan za rad na Windows i Linux platformama.

Predstavlja lagan Internet pretraživač koji je potpuno izrađen od sopstvenog, nezavisno razvijenog pokretačkog motora – Goanna engine-a, koji uključuje samo pažljivo odabran skup funkcija radi postizanja ravnoteže između opštih potreba, performansi i tehničkih zahteva na Internetu.

Neke od ključnih karakteristika ovog browsera su: High speed obrada, Kompatibilnost sa većinom postavki Mozzila Firefox browsera, Podrška za Mozzila Firefox ekstenzije, Podrška za izradu sopstvenih skinova, Minimalna potrošnja sistemskih resursa, Prilagodljiv interfejs, Bezbednosni moduli, Brojne postavke, Povećana stabilnost, Optimizacija sa novijim procesorima i slično.

Dostupan je u standardnom i portabilnom izdanju, gde upotreba programa ne zahteva prethodnu instalaciju već samo pokretanje izvršnog .exe fajla.

Sve u svemu, Pale Moon predstavlja brz i stabilan Internet browser koji zahteva minimalne sistemske resurse. Ukoliko ste u potrazi u softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *