OnionShare

OnionShare

OnionShare

OnionShare je besplatan program, otvorenog koda, za bezbedno i anonimno deljenje fajlova.

Predstavlja alat koji je zasnovan na poznatoj mreži za anonimni prenos podataka (Tor), tako da za upotrebu zahteva i pokretanje Tor Browsera od strane svih korisnika između kojih se vrši transakcija.

Zahvaljujući intuitivnom korisničkom interfejsu i namenskim tasterima, veoma brzo se mogu dodati fajlovi ili kompletni folderi ili još jednostavnije, prevući isti do glavnog panela programa. Jednom kada se započne proces deljenja, OnionShare pokreće Tor Onion server, učitava podatke i generiše URL link za raspoloživi paket koji možete dalje deliti.

Imajući u vidu da se sve svodi na obezbeđivanje sigurnog deljenje fajlova, „Stop sharing automatically“ opcija predstavlja još jedan logični deo panela ovog programa, koja služi zatvaranje linkova nakon jednog uspešnog preuzimanja paketa.

Sve u svemu, OnionShare predstavlja mali ali efikasan alat za bezbedno i anonimno deljenje fajlova. Preporučujemo vamm da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *