LightBulb

LightBulb

LightBulb

LightBulb je besplatan program za automatsko redukovanje zračenja monitora, u cilju smanjenja naprezanje očiju korisnika.

U pitanju je lagan, open source alat koji nudi mogućnost da se umesto menjanje osvetljenja monitora, podešava gama na osnovu doba dana, smanjuje temperature boja na osnovu zalaska sunca. Predstavlja odličan izbor za sve korisnike, čak i za gejmere zahvaljujući dostupnom režimu celog ekrana.

LightBulb, po difoltu, vreme izlaska i zalaska sunca automatski podešava na osnovu lokacije, koja se određuje pomoću Geolocation API. Ostavlja mogućnost i za ručno da podešavate svih parametara u okviru njegovog interfejsa.

Nakon instalacije, programu se pristupa iz System Tray-a, tako da ukoliko želite da prilagodite postavke ili onemogućiti njegovu funkcionalnost za određeno vreme to možete učiniti na veoma brz i jednostavan način.

Među brojnim programe ove namene, LightBulb se po našem mišljena izdvaja sa uravnoteženim skupom funkcija upakovanim u malom, user-friendly paketu. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Nije trojanac, program smo detaljno proverili i testirali, mnogi AV programi povremeno imaju lažne detekcije, što je slučaj i ovde.

  • LightBulb_Portable_1.6.3.2.zip – dobio sam informaciju da je ovo TROJANAC, a skidao sam sa sajta koji ste Vi dali. Program koji mi je dao info je 360 total security.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *