SysGauge

SysGauge

SysGauge

SysGauge je besplatan program za praćenje i analiziranje performansi računarskih sistema.

U pitanju alat koji vam omogućava da jednostavno pratite upotreba CPU, korišćenje memorije, aktivnosti diska, mrežne aktivnosti, operativni sistem, status procesa, sistemskih datoteka i USB aktivnosti.

SysGauge vam omogućava da podesite ograničenje vezane za svako praćenje sistema, da podesite način izveštavanja, unesite određene komande koje će se izvršavati kada je testiranje uspešno da završeno i slično.

Takođe, pruža vam mogućnost da automatski analizirate postojeći sistem, korišćenje svih resursa, proverite sve kritične probleme i vidite lako razumljive rezultate analize sistema. Sve prikupljene informacije u okviru ovog programa možete, na zahtev ili automatski u redovnim intervalima, sačuvati u nekoliko standardnih formata, uključujući HTML, PDF, TXT, CSV i XML.

Pored praćenje lokalnog računara, pomoću SysGauge-a možete da testirate i udaljene računare i da analizirate njihove performanse iz različitih tačaka gledišta.

SysGauge predstavlja pouzdan program za praćenje i analiziranje performansi sistema, koji pokazuje izuzetan odziv tokom procesa testiranja i nudi niz različitih brojača. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *