Free MP3 Cutter Joiner

Free MP3 Cutter Joiner

Da li želite da isečete deo audio fajla? Da li želite da spojite više audio fajlova u jedan fajl? Onda je ovo pravi program za vas, predstavljamo vam Free MP3 Cutter Joiner, besplatan program za sečenje pesama. Pomoću Free MP3 Cutter Joiner-a možete da isečete jedan ili više delova iz mp3 ili audio fajla, kao i da spojite više audio fajlova ili više isečaka u jedan fajl.

Free MP3 Cutter Joiner sastoji se od besplatnog alata za sečenje MP3 fajlova i besplatnog alata za spajanje MP3 fajlova. Kada sečete mp3 fajl, samo obeležite početak i kraj isečka i kliknete na dugme u obliku note da počnete isecanje. Kada spajate više mp3 fajlova u jedan, složite fajlove po redosledu kojim želite da budu spojeni i kliknete na dugme u obliku note da počnete spajanje.

Skoro me je prijatelj zamolio da mu iz jedne pesme koju je našao na YouTube-u, isečem refren i da od njega napravim melodiju od 5min u mp3 formatu koja bi mu služila kao zvono za mobilni telefon. Zvuči kao nešto što je teško i komplikovano za uraditi ali nije.

Evo kako to možete da uradite:

  1. Instalirate Free YouTube to MP3 Converter i pomoću njega skinete pesmu sa YouTube-a u mp3 format,
  2. Pomoću programa Free MP3 Cutter Joiner isečete refren iz pesme,
  3. Iskopirtae taj fajl sa refrenom i pastujete ga pet puta,
  4. Pomoću programa Free MP3 Cutter Joiner spojite tih 5 kopija refrena u jedan i fajl i to je to.

Free MP3 Cutter Joiner je jako jednostavan za upotrebu i radi tačno ono što mu ime kaže, iseca i spaja mp3 fajlove. Probajte ovaj program za sečenje pesama, mi vam ga toplo preporučujemo.

Sistemska zahtevnost:

Windows NT/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (14 ocena, prosečno: 4,07 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *