FreeFileSync

FreeFileSync

FreeFileSync

FreeFileSync je besplatan program za upoređivanje i sinhronizovanje foldera.

U pitanju je open source alat koji je podržan na Windows, Mac OS i Linux operativnim sistema. Može se pronaći i u portabilnom izdanju, gde korišćenje programa nije uslovljeno instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

Glavne karakteristike koje odlikuju ovaj program su: Mogućnost sinhronizovanja velikog broja fajlova, Podrška za byte to byte poređenje, Podrška za fajlove za dugačkim nazivima (preko 260 karaktera), Unicode podrška, Mogućnost zakazivanja sinhronizacije, Mogućnost upotrebe različitih filtera itd.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs, u okviru kojeg možete da odredite tačnu satnicu za izvršavanje pojedinih operacija, postavite mnogobrojna pravila, podesite jezik i slično.

FreeFileSync je mali ali koristan alat koji svoj posao, upoređivanje i sinhronizovanje foldera, obavlja veoma dobro. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *