Geek Uninstaller – Brisanje programa za početnike

Geek Uninstaller – Brisanje programa za početnike

Geek Uninstaller je besplatan alat za brisanje programa, namenjen početnicima i onima koji nemaju prevelika očekivanja, a dostupan je za Windows 7, 8 i 10. Program je prenosiv, što znači da nema instalaciju i sve što treba da uradite je da ga preuzmete i pokrenete.

Kako radi Geek Uninstaller?

Kada pokrenete Geek Uninstaller, ugledaćete jednostavan, pregledan i dobro organizovan korisnički interfejs. Najveći deo prozora zauzima lista u kojoj se nalaze instalirani programi. Geek Uninstaller ne pruža previše informacija, pa pored imena programa, jedino još možete videti kada je program instaliran i njegovu veličinu. U dnu prozora možete videti koliko instaliranih programa imate i njihovu ukupnu veličinu.

Geek Uninstaller meni

Geek Uninstaller je namenjen početnicima. To znači da nema previše opcija i da je korišćenje izuzetno jednostavno. Kada pronađete program koji želite da obrišete, kliknite na njega desnim tasterom miša i otvoriće se kontekstualni meni. Ovde se nalaze najbitnije opcije koje Geek Uninstaller nudi.

Prva opcija je Uninstall i kao što možete da pretpostavite ona služi za deinstalaciju programa. Takođe postoji i opcija Force Removal koja će „na silu” obaviti deinstalaciju u slučaju da klasična metoda zataji. Pored ovoga, nema još mnogo toga. Geek Uninstaller ne podržava nadgledanje novih instalacija, a ne može ni da obavi Deep Scan, što znači da ne može zaviri u svaki kutak operativnog sistema u potrazi za preostalim fajlovima.

Od dodatnih opcija jedino još možete da otvorite folder u kome je program instaliran, otvorite registar i posetite veb sajt autora. Jedna opcija koja nam se svidela je mogućnost da sačuvate listu instaliranih programa u HTML formatu.

Kao što vidite, Geek Uninstaller je poprilično jednostavan i ne sadrži nikakve napredne funkcije, ali posao brisanja programa obavlja toliko brzo da mu mogu pozavideti i najpoznatiji programi u ovoj klasi, što nas je iznenadilo i dopalo nam se.

Nedostatak Deep Scan-a najviše šteti Geek Uninstaller-u

Geek Uninstaller je solidan program i da sadrži opciju za Deep Scan lako bi mu oprostili nedostatak svih drugih opcija. Glavni razlog zašto većina nas koristi ovakve programe, a ne Windows-ovu opciju, je da bi obrisali “đubre” koje programi ostavljaju posle deinstalacije. Ovako jedini razlog zašto bi koristili ovaj program je njegova fenomenalna brzina, odličan korisnički interfejs i mogućnost da „na silu” obriše program. Ukoliko smatrate da je ovo dovoljno, toplo vam preporučujemo Geek Uninstaller.

Platforma:
Windows 7, 8 i 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *