Google Talk

Google Talk

Google Talk je besplatan program za međusobno ćaskanje među Gmail korisnicima. Poznat je još i kao „Gtalk“, mada to nije ime koje Google zvanično odobrava.

Svi korisnici Gmail-a, dok pregledaju svoje mejlove, često koriste integrisani chat da komuniciraju sa svojim prijateljima, poslovnim partnerima itd. Glavna funkcija Google Talk-a je da možete da chatujete sa svojim Gmail kontaktima i bez potrebe da budete ulogovani na svoj mejl.

Dok je aktivan, Google Talk će vas obavestiti o svakom novom mejlu koji dobijete, tako da je i to jedna veoma korisna opcija.

Osim chata, Google Talk vam nudi mogućnost i glasovnog kao i video poziva(na integrisanoj online verziji) uz instaliranje posebnog plugina za video pozive u vaš browser.

Kao i sve što Google napravi, Google Talk je praktičan za upotrebu, mali, brz i savršeno radi ono čemu je namenjen. Ako do sada niste, obavezno ga probajte, osvojiće vas svojom upotrebljivošću.

Sistemsku zahtevnost za Google Talk možete pogledati OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Da li ste sigurni da je moguć video chat pomoću Gtalka (ne onog ugrađenog u Gmail, nego posebnog Windows programa)? Ja mislim da nije moguće, a voleo bih da grešim 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *