Google Talk

Google Talk

Google Talk je besplatan program za međusobno ćaskanje među Gmail korisnicima. Poznat je još i kao „Gtalk“, mada to nije ime koje Google zvanično odobrava.

Svi korisnici Gmail-a, dok pregledaju svoje mejlove, često koriste integrisani chat da komuniciraju sa svojim prijateljima, poslovnim partnerima itd. Glavna funkcija Google Talk-a je da možete da chatujete sa svojim Gmail kontaktima i bez potrebe da budete ulogovani na svoj mejl.

Dok je aktivan, Google Talk će vas obavestiti o svakom novom mejlu koji dobijete, tako da je i to jedna veoma korisna opcija.

Osim chata, Google Talk vam nudi mogućnost i glasovnog kao i video poziva(na integrisanoj online verziji) uz instaliranje posebnog plugina za video pozive u vaš browser.

Kao i sve što Google napravi, Google Talk je praktičan za upotrebu, mali, brz i savršeno radi ono čemu je namenjen. Ako do sada niste, obavezno ga probajte, osvojiće vas svojom upotrebljivošću.

Sistemsku zahtevnost za Google Talk možete pogledati OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Da li ste sigurni da je moguć video chat pomoću Gtalka (ne onog ugrađenog u Gmail, nego posebnog Windows programa)? Ja mislim da nije moguće, a voleo bih da grešim 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *