Media Player Classic – Home Cinema

Media Player Classic – Home Cinema

Media Player Classic – Home Cinema je besplatan video plejer za Windows. Izgleda identično kao stari Windows Media Player Classic v6.4, ali ima mnoge dodatne funkcije. Uz odgovarajući kodek, nema tog videa koji ovaj plejer ne može da pusti.

Plejer u sebi ima integrisane kodeke za MPEG-2 video, LPCM, MP2, AC3 i DTS zvuk, a takođe sadrži i poboljšani MPEG spliter koji podržava reprodukciju VCD i SVCDs koristeći svoj VCD, SVCD, ili KSCD čitač. AAC filter za dekodiranje čini Media Player Classic – Home Cinema pogodnim za reprodukciju AAC u MP4.

Proces instalacije je dovoljno jednostavan, iako ima dosta koraka do njegovog završetka. Jednom instaliran, Media Player Classic – Home Cinema pokreće se brzo i radi bez ikakvih bagova.

Na naše iznenađenje, kada hoćete da otvorite neki video fajl sa ovim plejerom, u padajućem meniju Windows Explorer-a nema opcije koja bi vam ponudila da pustite video sa ovim plejerom, tako da vam jedino preostaje da koristite opciju „Open With“.

Pošto ovaj plejer dolazi sa svega dva integrisana kodeka, da bi ste na njemu puštali sve moguće video formate, savetujemo vam da skinete i instalirate K-Lite Codec Pack 9.3.0 FULL.

Kada ste instalirali K-Lite Codec Pack 9.3.0 FULL, spremni ste za gledanje video klipova. Plejer podržava i subtitlove, tako da ćete imati pun ugođaj.

Ako vam je potreban mali, brz, i pouzdan video plejer, Media Player Classic – Home Cinema je idealno rešenje, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 10 32-bit i 64-bit

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Koji video plejer ima opciju transposer tj.koji moze video pesmu u recimo avi formatu da promeni kljuc pesme?
    Gore ili dole tj.da iz c dura ide u d e ili f ili h b a?

    Pozdrav, Josip

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *