Gravit

Gravit

Gravit

Gravit je besplatan program za dizajn i vektorsko crtanje.

Predstavlja odličnu, a besplatnu zamenu za Adobe Illustrator i Fireworks. Za korišćenje ovog programa vam je potrebna samo internet konekcija, web browser i besplatan nalog na sajtu gravit.io.

Gravit sadrži sve alate koji su potrebni za osnovni i napredan rad, uključujući: alate za selektovanje (group, merge, split, clip), kreiranje (text, pen, line, bezigon, shape), transofrmisanje, za kontrolu boja i pregleda itd.

Prilikom kreiranje novog dokumenta, na raspolaganju vam je veliki broj predefinisanih šablona (templejta), koji su prilagođeni raznim društvenim mrežama, mobilnim telefonima, sajtovima, blogovima itd. Naravno, pored toga, Gravit vam omogućava i da samostalno postavljate dimenzije za projekte. Po završetku, svoj projekat možete snimiti u JPG, PNG i SVG formatu, ili ga možete sačuvati na njihovom sajtu.

Gravit predstavlja moćan online alat za dizajniranje i vektorsko crtanje. Svim korisnicima koji su u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobaju ovu besplatnu online aplikaciju.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *