GreenShot

GreenShot

GreenShot

GreenShot je besplatan program, otvorenog koda, za kreiranje i uređivanje screenshot-ova.

Predstavlja alat koji omogućava korisnicima da na veoma jednostavan i brz način kreiraju slike aktivnog prozora, određenog dela ekrana, dela koji se skroluje ili kompletnog desktopa. Zatim, da te iste slike jednostavno urede pomoću ugrađenog grafičkog editora koji, između ostalog, nudi opcije za dodavanjem naslova, pojedinih beleške, strelica, zamućivanje određenih delova, isecanje itd.

Slike koje su kreirane pomoću ovog programa mogu se direktno sačuvati u BMP, JPG, PNG, TIFF, ICO, GIF formatu, poslati na štampanje, priložiti u mejlu, eksportovati u Wordu, Excelu, PowerPointu i u drugim programima koji su deo Microsoft Office paketa.

U podešavanjima ovog programa možete da postavite prečice na tastaturi za raspoložive funkcije koje vama odgovaraju, da odabere kvalitet slika koji želite, podrazumevani format, skladišni folder i slično.

GreenShot je mali alat koji svoj posao, kreiranje i uređivanje screenshot-ova, obavlja na zadovoljavajućem nivou. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *