Hamachi

Hamachi

Hamachi

Hamachi je besplatan program koji služi za umrežavanje udaljenih računara putem Internet konekcije.

Bilo da vam je potrebna P2P (peer to peer) veza između računara zbog razmenjivanja podataka, igranje igrica ili nećeg trećeg, sada možete jednostavno da kreirate VPN (Virtual Private Network) u svega par koraka. Besplatna verzija ovog programa vam omogućava da umrežite najviše pet računara.

Hamachi poseduje jednostavan korisnički interfejs. Nakon instalacije, na raspolaganju će vam biti dve opcije: Join an existing network (pridruži se postojećoj mreži) i Create a new network (napravi novu mrežu). Prilikom pravljenje nove mreže potrebno je samo da odredite Network ID i postavite lozinku. Zatim, opcijom manage network možete da vršite podešavanja i da upravljate kreiranom mrežom.

Sa ostalim članovima trenutne mreže možete da komunicirate pomoću chat prozora. Svaka vaša veza i komunikacija sa drugim računarom je šifrovana i veoma sigurna.

Hamachi je jednostavan za koriščenje, čak i manje iskusni korisnici mogu veoma brzo da dođu do željenih rezultata u pravljenju virtuelne mreže. Ukoliko ste u potrazi za programom ove vrste preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *